Home Diensten Tarieven Contact Voorwaarden

Vertalers hebben te maken met verschillende teksten en documenten met uiteenlopende onderwerpen. Sommige documenten vereisen een officiële beëdiging zoals documenten van instanties: geboorteaktes, huwelijksaktes, verklaringen, contracten, brieven en andere correspondentie van de rechtbank, koopaktes enzovoorts,- enzovoort. Met 'beëdiging' wordt bedoeld dat de vertaler bij de rechtbank staat geregistreerd en aan de vertaling een verklaring hecht waarin hij/zij formeel bevestigt dat de inhoud van de vertaling identiek is aan de inhoud van het brondocument. Een beëdigd vertaler heeft, in tegenstelling tot een niet-beëdigd vertaler, de bevoegdheid een beëdigde vertaling af te geven. Als beëdigd vertaalster verzorg ik vrijwel alle soorten vertalingen vanuit het Pools naar het Nederlands en andersom en ben ik gespecialiseerd in het vertalen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Vertaalgebieden:

  • Algemene vertalingen Nederlands-Pools, Pools-Nederlands;
  • Schriftelijke vertalingen;- vrijwel alle soorten beëdigde en onbeëdigde vertaaldiensten voor bedrijven en particulieren;
  • Redactie- en correctiewerk;
  • Overige diensten: vertalen en schrijven van brieven, sollicitatie-brieven, verzoeken, bezwaarschriften, enzovoort
  • Advies & bemiddeling, hierbij kunt u denken aan hulp bij het invullen van verschillende soorten formulieren; telefonische bemiddeling, enzovoort, enzovoort.

drs. Barbara Chodkiewicz - beëdigd vertaalster Pools – lid KTV, NGTV
tel. 06-22 624 226 - fax 071-589 22 44